İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Oyun haberleri ve yardım
  3. Among Us Görünmez İsim Yapma
Trendlerdeki Yazı

Among Us Görünmez İsim Yapma

hqdefault

Dünyada son zamanlarda hayran kitlesini artıran Among Us ilk çıktığı zamanlarda beklenen ilgiyi göremedi. Son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran oyunda oyuncular farklı özellikler arayışı içine girdi. Bu makalemizde oyuncuların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi Among Us görünmez isim ile ilgili bilgi paylaşımı yapacağız. Son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran oyun her geçen gün popülerliğini ve oyuncu kitlesini genişletmeye devam ediyor. Kullanıcılar kendilerini diğer oyunculardan farklı gösterecek yeni özellikler aramaya başladılar. Oyunda şekilli isim sevenler ve isimlerinin görünmesini istemeyen kullanıcılar olarak ikiye ayrılmış durumda. Bu yazımızda isimlerinin görünmesini istemeyen oyuncular için çok basit bir yöntemle isimlerinin nasıl gizli olacağını anlattık. Among Us görünmez isim yapma işlemleri için aşağıdaki yolları uygulayınız.

Among Us görünmez nasıl yapılır ile ilgili bütün bilgileri bu makalemizde okuyucularımız ile paylaşacağız ve oldukça basit bir şekilde Among Us isimsiz olma işlemlerini yapacaksınız. Oyunda nick’inizi oldukça basit bir kodla görünmez yapabileceksiniz.

Among Us Görünmez Nick Yapma

Yapacağımız Among Us görünmez nick işlemi mobil kullanıcıları için oldukça basit bir yöntem ve herkesin yapabileceği bir işlemdir. Aşağıda Among Us isim gizleme işlemi için işlemin nasıl yapılacağına bir göz atalım.

Among Us, oyunda görünmez bir isme sahip olmak için öncelikle ”ㅤ ㅤ ㅤ” burada vermiş olduğumuz tırnak içindeki karakteri kopyalayıp isminizin olduğu alana yapıştırmanız yeterli olacaktır. Mobilden giren kullanıcılarımız bu işlemi çok kısa sürede yaparak oyunda isimsiz olabilirler.

Among Us İsimsiz Yapma

Bu yazımızda size Among Us isimsiz yapma işlemlerini hile olmadan nasıl yapabileceğinizi anlattık. Ancak bazı kullanıcılar oyunu şekilli isimler ile kullanmak istemelerinin sebebi oyunda birbirlerine isimleriyle hitap etmeleri ve anlaşabilmeleri için isim kullanmaları kendi açılarından faydalıdır. Oyunda isminizi gizlemenin zararları hakkında destek360 ekibi olarak sorumluluk kabul etmemektedir. Bazı sunucularda oyundan engellenmeniz ve ilerleme özelliklerinizde kayıplar söz konusu olabilir.

Oyunda isimsiz olmak ilgi çekmeniz açısından ve farklılık katması çoğu oyuncu için mutluluk vericidir. Oyunu isimsiz oynamak oldukça ilgi çekmektedir. Her türlü sorunuzu ve oyun hakkında bilgi için yorumlar kısmından bizlere yazabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum Yap