İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Hata Çözümleri
  3. Valorant Couldnt Start Hatası
Trendlerdeki Yazı

Valorant Couldnt Start Hatası

1138x600-valorant-turkce-olacak-1586248266388

Popüler oyunlardan Valorant gün geçtikçe kullanıcı sayısını arttırdı. Oyuncuların karşısına çıkan hatalardan birisi olan couldnt start hatası kullanıcıların canını sıkmaya başlamış durumda. Peki Valorant couldnt start hatası nasıl çözülür. Hatayı çözmeniz için anlattığımız adımları uygulayınız.

Valorant Couldnt Start Hatası Çözümü

Valorant couldnt start hatası çözümü için oyun destek bölümünde henüz bir açıklama yok, ancak biz daha önceden bu hatayla karşılaşmış kullanıcıların tavsiyeleri üzerine bu yazımızı hazırladık. Aşağıdaki çözüm yollarını uygulayarak bu hatadan kurtulabilirsiniz.

  • Bu hatayla karşılaşan kullanıcıların yapacağı ilk adım oyunu kapatmak.
  • Daha sonra masaüstünde bulunan Valorant simgesine sağ tıklayarak özellikler seçeneğine tıklayınız.
  • Özellikler bölümünden uygunluk butonuna tıklayın.
  • Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakarak, bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyiniz. Daha sonra ayarları kaydedin.

Kullanmakta olduğunuz bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Tekrar oyuna giriş yapın, sorun devam ediyor ise oyunu silerek tekrar yükleyiniz. Bu yöntem biraz zahmetli olsa da sorunun çözümünde etkili bir yöntemdir. Sorunun tekrar devam etmesi durumunda destek ekibine yazarak hatayla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum Yap