İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Genel Konular
  3. Pelin Baynazoğlu Kimdir? (Pqueen)
Trendlerdeki Yazı

Pelin Baynazoğlu Kimdir? (Pqueen)

7d1eae71e1d56a2b0add9206ddcafa63

Kullanıcıların son zamanlarda merak ettiği isimlerden bir tanesi olan popüler Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu kimdir? namı diyar Pqueen kullanıcı adıyla tanınan pelini gelini yakından tanıyalım.

İçten yapmış olduğu ve doğal halleriyle yayınlarında takipçilerinin sevgisini kazanmış Pqueen’i bu yazımızda tanıyalım.

Pelin Baynazoğlu Kimdir?

Peli Baynazoğlu, 18 Temmuz 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen pelin, eğitimini Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümü Yüksek Lisans bölümü mezunudur. Ve aslen Ankaralıdır. 8 Yaşından 20 yaşına kadar çeşitli dans topluluklarında bulunmuştur, bunlar TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu’nda profesyonel olarak dans etmiştir.

Pqueen’in Boyu ve Kilosu Kaçtır? 1,73 cm ve 65 kg ağırlığında olan yayıncının göz rengi kahverengidir. Ünlü gamer sarı saçlara sahiptir ve yengeç burcudur. Henüz sevgilisi hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Popüler gamer yayın hayatına ilk oyunu GTA Vice City oynayarak başlamıştır. Twitch yayınına 15 Ekim 2017 yılında başladı ve 2019 yılında Noobstar programıyla yükselişe geçmiş ve çok beğenilmiştir.

Pqueen İnstagram adresi, Pelin Baynazoğlu İnstagram adresi, Pqueen Twitch adresi, Pqueen Twitter adresi merak eden kullanıcılarımız için ünlü gamer’ın sosyal medya adresi Instagram, Twitter, Twitch takip etmek istiyorsanız tıklayınız.

Twitch Nedir?

Twitch nedir? elektronik spor ve video oyunlarının canlı görüntü akışını sağlayan bir sosyal platformdur. Son zamanlarda bir hayli oyun yayıncısı platformda oynadıkları oyunu takipçileri ile paylaşmayı meslek haline getirmiştir ve bu yayınlardan güzel paralar kazanmaktadırlar.

2011 Haziran ayında justin.tv tarafından kurulmuştur. Popüler maç yayınları kalanı Justin.tv girişimi olarak oyun içerikli yayınlar yayınlanmaya başlamıştır. Her yaklaşık 45 milyondan fazla izleyiciye hizmet sunulmaktadır. Platformun bu kadar gelişmesi ve yayılması Amozon’un dikkatini çekmiş ve 970 Milyon $ satın alınmıştır.

Yorum Yap

Yorum Yap