İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Oyun Haberleri
  3. Pubg Mobile Silah Hasarları Güncel
Trendlerdeki Yazı

Pubg Mobile Silah Hasarları Güncel

5d37fbae67b0a923907e9dba

Pubg mobile oyununda hayatta kalan son kişi olabilmek için güçlü silahlara ihtiyacınız vardır. Eğer hangi silahın hangi durumlarda iyi ve etkili olduğunu bilirseniz, sonlara kalma şansınız artar. Pubg Mobile silah hasarları hakkında iyi bilgiye sahip olarak rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz. Pubg mobile silah hasarları seviyeleri, 5 ayrı rütbede incelenebilir. S, A, B, C ve D olmak üzere 5 ayrı rütbe bulunur. Bu rütbelerden en güçlüsü S seviyesidir. İşte tüm seviyeler ve içinde bulunan silahlar:

S Seviye Silahlar

S rütbesinde bulunan silahlar, oyunun en güçlü silahlarından birisidir fakat bu silahlara rastlamak da oldukça güçtür. Bu tarz silahlar, Airdrop gibi yerlerden toplanabilmektedir. S rütbesine dâhil olan iki silah vardır. Bunlar; AWM ve Groza’dır. AWM, o kadar güçlü bir silahtır ki seviye 3 olan bir kaska bile yüksek hasar verebilir. Groza ise, taarruz tüfekleri arasında en çok hasar veren silahtır.

A Seviye Silahlar

A seviye silahlar, S seviyesindeki silahlar kadar iyi olmasa da hatrı sayılır güçleri vardır. Bu rütbedeki silahların birçoğunun hasarı yüksektir ve geri tepme seviyesi de diğer silahlara göre oldukça minimum düzeydedir. M24, A rütbesindeki silahların arasında en güçlü olanıdır. M24, Kar98K silahı ile hemen hemen aynı güçtedir. Hatta bazı durumlarda ondan daha yüksek hasarlar vurabilir. A seviye rütbeye sahip olan ve en çok tercih edilen silahlardan birisi ise AUG’dur. AUG’un kullanımı hem diğer silahlara göre daha kolaydır hem de oldukça yüksek hasar oranına sahiptir.

B Seviye Silahlar

Bu seviyede olan silahların hasar oranları, diğer silahlara göre çok daha düşüktür fakat bulunması daha kolaydır. Yani B seviye bir silahı çok risk almadan bulabilir ve çeşitli eklentilerle güçlendirerek bir A rütbesine sahip silaha dönüştürebilirsiniz.

C ve D Seviye Silahlar

Bu seviyede genelde kısa menzilli ve düşük hasarlı silahlar bulunmaktadır. C ve D seviye silahlar, oyun içindeki en düşük hasara sahip olan silahlardır ve oyuncular tarafından zorunlu olmadıkça tercih edilmez. Tabii bu seviyedeki silahları da yine çeşitli eklentiler sayesinde güçlü bir hale getirmek mümkündür.

Yorum Yap

Yorum Yap